Jetten Loodgieter levert het beste werk en materiaal

Jetten Loodgieter doet meer dan het ontstoppen van uw riolering en rioolreparatie. Wij gaan voor u ook het dak op om lekkages te verhelpen en voorkomen. Wilt u een nieuwe cv laten installeren of de badkamer flink onder handen laten nemen? Ook daar schakelt u Jetten Loodgieter voor in. Neem contact op: 033 - 277 1867. Wij gaan dan vliegensvlug voor u aan de slag.

Allround loodgieter uit Scherpenzeel

Bij Jetten Loodgieter voeren we uiteenlopende loodgieterswerkzaamheden uit. Neem contact met ons op als u:

 • een verstopte riolering heeft
 • lekkage heeft
 • dakgoten wilt laten vervangen
 • dakbedekking wilt laten plaatsen
 • de badkamer wilt laten renoveren
 • nieuw sanitair wilt laten installeren
 • een cv-ketelstoring heeft
 • een nieuwe cv wilt laten installeren
loodgieter Veenendaal; Loodgieter Scherpenzeel; loodgieter Barneveld; dakgoten vervangen; cv-ketel installeren; badkamerinstallatie; cv-installatie
cv-ketel installeren; badkamerinstallatie; cv-installatie

Dakbedekking en dakgoten vervangen

Laat uw dakbedekking en dakgoten regelmatig onderhouden. Zo voorkomt u een lekkend dak. Is het kwaad toch al geschied en moet uw dakbedekking hersteld of nieuw geplaatst worden? Dan zorgen wij ervoor dat uw dag er weer netjes bij ligt.

We gebruiken verschillende soorten dakbedekking, bijvoorbeeld van Fielflex Combi. Dit zijn waterdichte dakbanen die een lange levensduur garanderen en zijn voorzien van een productcertificaat.

Daarnaast maken wij ook Shingle daken: losse overlappende delen die in rijen gelegd worden. Kunststof dakbedekking is ook een materiaal dat wij vaak gebruiken voor een waterdicht dak.

Het monteren van diverse soorten dakisolatie, draintegels en het vervangen van dakgoten behoren ook tot ons dienstenpakket. Dakgoten leveren we op maat en plaatsen we in de bak of beugel gemonteerd om deze vervolgens aan elkaar te solderen. Wij gebruiken zink- en koperwerk voor het maken van goten, daken, gevelbekleding en hemelwaterafvoeren.

Badkamerinstallatie

Wilt u uw badkamer laten renoveren, zodat u eindelijk kunt genieten van een comfortabel bad of royale inloopdouche? Jetten Loodgieter uit Scherpenzeel werkt samen met verschillende groothandels die gespecialiseerd zijn in badkamersanitair. Hierdoor kunnen we u de laatste badkamertrends en een ruime keus in sanitair aanbieden. Groothandels waar wij mee samenwerken zijn:

 • Wasco
 • Plieger
 • Solar

Wilt u zelf een kijkje nemen in deze showrooms? Vraag dan een uitnodigingskaart aan van Jetten Loodgieter.

Loodgieter Scherpenzeel; loodgieter Barneveld; dakgoten vervangen;
loodgieter Veenendaal; Loodgieter Scherpenzeel; loodgieter Barneveld; dakgoten vervangen; cv-ketel installeren; badkamerinstallatie; cv-installatie

Cv-ketelinstallatie

Kom niet van een koude kermis thuis en zorg dat u er warm bij zit deze winter. Laat ons uw cv-ketel onderhouden, zodat u niet door een cv-ketelstoring thuis in de kou komt te zitten.

Is uw cv-ketel aan vervanging toe en wilt u een nieuwe ketel laten installeren? Laat u eerst door ons adviseren over de cv-installatie die het beste aansluit bij uw wensen en budget. We kunnen ook uw oude cv-ketel of boiler vervangen voor een energiezuinige hr-ketel met onderhoud- en serviceabonnement.

Als u eenmaal de keus heeft gemaakt, leveren en installeren wij uw nieuwe cv-ketel. Ook plaatsen wij kachels, (design)radiatoren, heaters, vloer- en wandverwarming, zonneboilers en warmtepompen. Kortom: u kunt ons inschakelen voor nagenoeg alles wat met verwarming en warmwatervoorziening te maken heeft.

Wij werken samen met de volgende cv-ketel- en radiatorleveranciers:

Meer informatie?